Metalliovet ja ikkunarakenteet hinnerjokelaisella ammattitaidolla

Pyydä tarjous

Euran Asennusmetalli toimii Hinnerjoelta käsin. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Euran, Rauman, Laitilan ja Porin alueilla. Rakennamme metalliovet ja ikkunarakenteet mittojen mukaan sekä toteutamme metalliovien korjauksia ja asennuksia. Räätälöimme tuotteet toiveidesi mukaan ja toimitamme tilauksesi luotettavasti ja aikataulussa.

Mittojen mukaan tehdyt ovet

Valmistamme metalliovet ja ikkunalistoitukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mittatilaustyönä tehty metalliovi on laadukas ja kestävä ratkaisu kohteeseesi. Teemme esimerkiksi järeitä palo-ovia mittojen mukaan ja turvallisuusvaatimukset huomioiden.


Korjaamme, valmistamme ja asennamme

  • metalliovet
  • ikkunarakenteet
  • piipun pellitykset
  • kattopeltien välit ja asennukset
  • kaiteet.
ikoni rautarakenteet

Rautarakenteet

Valmistamme ja asennamme teollisuushallien, autotallin tai varastojen rakenteet ja rungot yritysasiakkaiden ja yksityishenkilöiden tarpeisiin.

pellitykset ja listoitukset Hinnerjoki

Pellitykset ja listoitukset 

Pellistä saat kaunista ja kestävää jälkeä kotisi tai yrityksesi tiloihin, lattiasta kattoon. Valmistamme ja asennamme mittojen mukaan tehdyt peltityöt piipuista lattialistauksiin.

muut tuotteet

Muut tuotteet

Myymme kaikenlaisia terästuotteita aina savustuspöntöistä ja säiliöistä mönkijän peräkärryihin. Tule tutustumaan ja osta heti tai laita tilaukseen.