Savustuspöntöt, metallikaiteet, rappuset ja muut terästuotteet Hinnerjoelta

Yhteystiedot

Euran Asennusmetalli Hinnerjoella tekee ja asentaa monipuolisesti teräs- ja rautatuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valmistamme tilaustuotteina esimerkiksi erilaiset portaat, kaiteet, savustuspöntöt, grillit, ritilät ja säiliöt. Monien teräksestä käsityönä tehtyjen tuotteiden lisäksi teemme metallin hiekkapuhalluksia ja maalaustöitä. Tarjoamme palveluitamme Euran, Laitilan, Rauman ja Porin alueilla.

Turvalliset portaat käyttöösi

Osaamiseemme kuuluvat erilaisten ratkaisujen suunnittelu ja toteutus kulkuväylille, kaiteisiin ja portaisiin. Esteettisyyden lisäksi näissä elementeissä on huomioitava myös turvallisuusnäkökulma, jotta ratkaisu palvelee käyttäjiään vuodesta toiseen tarkoituksen mukaan.

Valmistamme käyttöösi

  • rappuset ja portaat
  • metallikaiteet
  • invaluiskat.

Savustuspöntöt käsityönä

Valmistamme laadukkaat savustuspöntöt alusta loppuun asti itse, ritilöineen ja varusteineen. Savustuspönttöihin saat esimerkiksi silakkatelineet mukaan halutessasi. Savustuspönttöjä on saatavilla kahta eri kokoa, mutta teemme niitä tarpeen vaatiessa mittojenkin mukaan. Kauttamme saat hankittua myös huuvat grillikatoksiin.

Mönkijän peräkärryt, rasvamontut ja huoltopukit

Kysy meiltä tarjousta esimerkiksi mönkijän peräkärryistä. Teemme myös auton huoltopukkeja ja rasvamonttuja asiakkaan toiveita ja kuunnellen. Kaikki projektimme lähtevät liikkeelle asiakkaan tarpeen kartoituksesta, sillä haluamme päästä aina asiakasta tyydyttävään lopputulokseen.

Muita terästuotteitamme

  • erilaiset telineet ja säiliöt
  • ritilät ja verkot
  • huuvat grillikatokseen tai keittiöön
  • sähköjohtojen kotelot
metalliovet

Metalliovet ja ikkunarakenteet

Teemme metalliovet ja ikkunarakenteet mittatilaustyönä. Me vastaamme kohteesi tarpeisiin ja toteutamme toiveesi tehokkaasti ja ammattitaidolla.

pellitykset

Pellitykset ja listoitukset

Pellistä saat kaunista ja kestävää jälkeä kotisi tai yrityksesi tiloihin, lattiasta kattoon. Valmistamme ja asennamme mittojen mukaan tehdyt peltityöt piipuista lattialistauksiin.

rautarakenteet

Rautarakenteet

Valmistamme ja asennamme teollisuushallien, autotallin tai varastojen rakenteet ja rungot yritysasiakkaiden ja yksityishenkilöiden tarpeisiin.