Järeät teräsrungot ja -rakenteet Hinnerjoelta

Pyydä tarjous terästyöstä

Euran Asennusmetalli valmistaa monipuolisesti erilaiset järeät teräsrungot ja -rakenteet. Valmistamme Hinnerjoen toimipisteellämme esimerkiksi teollisuushallien, autotallin tai varastojen rakenteet ja rungot yritysasiakkaiden ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti Eurassa, Laitilassa ja Rauman sekä Porin alueilla.

Raudan ja teräksen vähittäis- ja tukkumyynti

Toimitamme rautaa ja terästä rakentajien tarpeisiin. Meiltä saat käyttöösi pienen tai suuren erän rautaa ja terästä urakkaasi varten. Valikoimaamme kuuluu muun muassa neliöputkia ja erilaisia levytuotteita.

Teräsrunkojen ja -rakenteiden valmistus

Valmistamme asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi
  • teollisuushallin rungot
  • autotallien rungot
  • varastojen rakenteet.
metalliovet

Metalliovet ja ikkunarakenteet

Teemme metalliovet ja ikkunarakenteet mittatilaustyönä. Me vastaamme kohteesi tarpeisiin ja toteutamme toiveesi tehokkaasti ja ammattitaidolla.

pellitykset

Pellitykset ja listoitukset

Pellistä saat kaunista ja kestävää jälkeä kotisi tai yrityksesi tiloihin, lattiasta kattoon. Valmistamme ja asennamme mittojen mukaan tehdyt peltityöt piipuista lattialistauksiin.

muut tuotteet

Muut tuotteet

Myymme kaikenlaisia terästuotteita aina savustuspöntöistä ja säiliöistä mönkijän peräkärryihin. Tule tutustumaan ja osta heti tai laita tilaukseen.